“VI TRÄNAR OCH SÄNDER UNGA KRISTNA SOM I ORD OCH HANDLING ÄLSKAR UTSATTA MÄNNISKOR IN I HIMLEN.”

Det är nu mer än 60 år sedan David Wilkerson började arbetet med att nå de mest fruktade och utsatta på New Yorks gator med det livsförvandlande budskapet om Jesus Kristus – och det är fantastiskt.

Vad som dock är än mer spännande är att visionen fortfarande lever.

Vi vill träna genom att utbilda människor genom lärjungaskolan. Vi vill sända genom att jobba med teamverksamhet. Vi vill i ord och handling leva ett liv som Jesu lärjungar. Vi vill älska utsatta människor genom vårt sociala engagemang.

Vi vill också finnas bland de allra mest utsatta människorna. Vi vill leva evangeliet och göra det lilla, eller stora, vi kan för medmänniskor i nöd. Vi inom Teen Challenge vill försöka gå till de platser där vi misstänker att Jesus skulle ha varit. Och där vill vi genom handling visa en radikal och villkorslös kärlek som förvandlar liv och leder till människors frälsning!

Vi tror att evangeliet är goda nyheter för ALLA. Vi tror också att Gud vill använda ALLA, också oss, i sin stora frälsningsplan för världen. Samtidigt känner vi oss små inför uppdraget och behöver hjälp och stöttning av andra.

Med andra ord: DET FINNS ALLTID UTRYMME FÖR FLER! Också för Dig!

Välkommen att tillsammans med oss på Teen Challenge “älska utsatta människor in i himlen”.

facebook-button+2instagramvimeoIcon