22180099_1710577708987408_5600932082509825452_o

Som teamare har man inte resurser som räcker och blir över och när man då sitter på en gudstjänst och swishnumret kommer upp till kollekten, börjar man ifrågasätta allt. Jag och Adam teamar i Mellringe och jag hade bestämt en summa som jag skulle swisha varje vecka. Efter någon gudstjänst började jag räkna på hur mycket det här faktiskt blev på en månad, jag hade sneglat på vad Adam swishat tidigare och tillsammans skulle det inte vara hållbart.

Jag sa för mig själv ”Gud det här kommer aldrig att gå”. Den gudstjänsten såg den där summan ännu större ut än vad den gjort tidigare. Jag tittade länge på siffran, sen tänkte jag ”Okej Gud, jag ska lita på att du förser”, sen tryckte jag på skicka.

I samma stund vänder sig Adam om till mig och säger; ”Har du swishat mig?” ”Nej?….”, svarade jag. Adam hade då fått en swish av en släkting med den exakta summa pengar som jag trodde att han och jag skickat tillsammans till kollekten. Först trodde vi att det var Adams födelsedagspresent men två dagar senare kom en till swish från samma person med meddelandet: ”Födelsedags peng”.

Gud förser.
– Elvira

Team Mellringe