IMG_6481

Tjena tjena!

Erik ifrån Cityteamet här! Alltså Gud är så god och gör så mycket häftigt hela tiden! Han pratar konstant med oss och det vi behöver göra är bara att lyssna!

Jag skulle vilja dela med mig av en händelse som vi var med om en lördagskväll när vi var ute med teamet. Vi hade precis ätit lite god mat och vi tänkte där efter gå ut och möta människor. Jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte var super pepp på att göra det just den kvällen.. Men vi bad och frågade ifall Gud ville visa oss något eller säga något specifikt. Det som kom upp var en grön keps i huvudet.. Jaha…. en grön keps det är ju inte super vanligt kanske men jag beslöt mig ändå för att dela med mig utav bilden. I slutet utav kvällen när vi är på väg att gå tillbaka för att bege oss hemåt går vi förbi en uteservering som heter ”Lilla Örebro”. När vi gått förbi den så säger Viola och Ida: ”där har du ju din gröna keps!”.

När jag sneglar tillbaka så ser jag att där sitter två grabbar och varav en har en grön keps. Vi har inte sett till en enda grön keps på hela kvällen men nu ska det ju självklart vara en just där, på en uteservering…

Jag fortsätter gå sakta ifrån uteserveringen men samtidigt så drar det i hela mig att gå fram och prata med de två grabbarna. Man vill ju inte säga nej till Gud så det var ju bara att gå fram till dom. När jag väl kommit fram till dom så öppnar jag dialogen med: ”Tjena grabbar! Ursäkta att jag stör men…” jag hinner inte säga mer fören den ena grabben som tittar på mig brister ut och säger: ”Jag vet precis varför du är här!” Han tar sedan fram ett cigarrett paket ifrån hans jacka och ställde det på bordet jämte hans whiskey. Jag skrattade lite och sa att det var något ännu galnare som jag var där för. Jag fick då dela med mig utav hela processen med bilden på den gröna kepsen och förklara för de två grabbarna vem jag var, vad jag gör och vad jag trodde Gud ville säga till killen i grön keps. De bjöd in mig att sitta med dom och jag fick tillfälle att uppmuntra dom båda! Killen i grön keps sa att han verkligen behövde höra denna uppmuntran eftersom det varit jobbigt i livet för honom en period nu. Den andra som satt mitt emot honom sa att han var intresserad utav Gud och vi fick ett gott samtal. Det avslutades sedan med att tillfället gavs att få be för dom båda!

Detta var ett mäktigt möte där Gud verkligen visade att Han har kontroll och förbereder möten. Att det räcker med att bara lyssna på Honom och ha viljan att lyda det Han lägger ner i ens hjärta!

Peace out!

Team Örebro City